Menu

FOTO/VIDEO: Un bistrițean a făcut senzație cu dansul și mușchii lui în celebra emisiune „Românii au talent”

0 Comments

S-a apropiat de pianul de pe scenă, dar nu ca să cânte, ci ca să-și arunce și să-și smulgă hainele pentru a rămâne, în final într-un sumar bikini. Un bistrițean a făcut astă-seară senzație la Românii au talent – doar arătându-și mușchii! „Sunt unul dintre românii care face cinste țării, în Spania…!”, a mărturisit Nicolae Florin Lupsor.

Channing Tatum ar fi mândru de acest bărbat care a pășit pe marea scenă a talentelor. Mișcările lui i-ar putea aduce un rol în filmul „Magic Mike», iar tot momentul artistic a reușit să îi ofere 4 de DA”, au precizat cei de la Românii au Talent, pe pagina de socializare a celebrei emisiuni, descriindu-l pe Nicolae Florin Lupsor din Bistrița, stabilit de ani de zile în Spania.

Sunt foarte, foarte ambițios, sunt multicampion în Andalusia, vicecampion în Spania și sunt unul dintre românii care fac cinste țării în Spania”, a povestit Nicolae Florin Lupsor celor patru jurați.

Arăți foarte bine, dar mie îmi place cu un pic de grăsime în plus! În speranța că în etapa viitoare vei cânta totuși la pian – de la mine ai un DA.”, a punctat Andra Măruță, în timp ce Mihaela Rădulescu l-a sorbit din priviri și a recunoscut că „este mare lucru să arăți așa și să fii campion la culturism. E o știință întreagă acolo…!

Nicolae Florin Lupsor are 36 de ani și a părăsit țara pe când avea doar 18 ani, experimentând tot felul de joburi: a muncit ca barman într-un restaurant, în construcții și chiar dansator în barurile și discotecile de pe plajă. De mai bine de un deceniu, acesta lucrează într-o firmă de securitate, fiind gardă de corp pentru VIP-urile din peninsulă.

Bistrițeanul este și antrenor personal la o sală de sport, descoperindu-și pasiunea pentru culturism în țară, cu ajutorul lui Anghel Zăpârțan, unul dintre cei mai apreciați antrenori de culturism din România.

Mai multe detalii despre Nicolae Florin Lupsor puteți reciti AICI.

Cum anume s-a descurcat la Românii au Talent și cum au reacționat domnișoarele din sală la vederea fizicului său puteți urmări accesând linkul de mai jos: Romanii au talent 2018: Nicolae Florin Lupsor – Culturism/Dans pe romaniiautalent.protv.ro.

 

Crédito a: Bistriteanul.ro

YouTube
Facebook
Instagram